Menestymisesi

Vuokranmaksu Suomen tarjoaman sovelluksen ominaisuudet ovat kehitetty vuokranantajien tarpeiden ympärille. Käyttöönoton jälkeen sijoitustoimintaan liittyvien dokumenttien hallinta on selkeää ja helppoa. Automatisoitu maksujen- ja sopimusten hallinnointisovellus asunto- ja kiinteistösijoittajille on täydellinen työväline tukemaan ja tehostamaan sijoitustoimintasi tuottavuutta.

Sovelluksen avulla käyttäjän sijoitusasuntojen, vuokralaisten ja sopimusten tiedot sekä tulot ja menot arkistoituvat samaan paikkaan. Sen avulla on mahdollista hoitaa kustannusten seuranta, sähköisen vuokrasopimusten allekirjoitus ja tulevaisuudessa myös esitäytetyt veroraportit.

Tavoitteenamme on kehittää sovellustamme palvelemaan entistä paremmin asuntosijoittajien tarpeita ja tuoda säännöllisesti lisää uusia innovatiivisia toimintoja sovellukseen.

Ratkaisut

Vuokranmaksu.fi on selainpohjainen innovatiivinen sovellus, jonka graafinen käyttöliittymä ja prosessit ovat pitkän kehitystyön ja vuoden kestäneen pilottikäytön tulosta. Sovelluksen tehokkuus perustuu helppoon käytettävyyteen, automatisoituihin toimintoihin ja sijoittajien tarpeisiin suunniteltuihin dokumentteihin sekä raportteihin. Sovellusta ovat olleet kehittämässä kokeneita pitkän linjan kiinteistösijoittajia sekä asuntosijoittamisen juuri aloittaneita henkilöitä. Yhteistyönä olemme kyenneet luomaan äärimmäisen monipuolisen mutta kuitenkin helppokäyttöisen ja muuntelukykyisen sovelluksen.

Strategia

Vuokranmaksu Suomen visio on tarjota paras käyttäjäkokemus. Vuokranmaksu.fi -sovellus on innovatiivinen, täysin uudella tavalla toteutettu käyttäjäkokemus helppokäyttöisellä graafisella ulkonäöllä.

Päämääränämme on viedä kiinteistösijoittajat kohti sähköisiä palveluita ja olla alan johtava toimija kestävässä kehityksessä.

Me Vuokranmaksu Suomella olemme alan ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet yritykseen ja tuomaan vuokranmaksu.fi -sovellukseen uusia innovatiivisia ominaisuuksia jatkossakin. Yrityksemme lähtökohta on jatkuva kehitys asuntosijoittajien tarpeisiin keskittyen. Luomalla tehokkaita automatisoituja prosesseja ja toimintoja pystymme vastaamaan sijoittajien tarpeisiin. Sitoutunut henkilökuntamme on motivoitunut muuttamaan strategian teoiksi ja saavuttamaan tavoitteet.Kulttuurimme

Me olemme halunneet luoda työympäristön, jossa yksilön, ryhmän ja yrityksen tavoitteet ovat yksi ja sama. Vaikka monet yritykset haluavat ja lupaavat saman niin me olemme tehneet sen keskeiseksi osaksi filosofiaamme. Me emme yritä muokata kaikkia samaan muottiin ja tällä tavalla kontrolloida heidän tuottavuuttaan. Sen sijaan haluamme panostaa siihen millä tavalla jokainen yksilö on parhaimmillaan ja luontevimmillaan. Mitä paremmin tunnemme henkilöstömme sitä yksityiskohtaisemmin me voimme inspiroida sen tuottavuutta ja innovointikykyä sekä keskittää heidän lahjakkuutensa tiimin parhaaksi.

Meidän panoksemme jokaiseen yksilöön on luonut työympäristön, jossa onnellisuus ja uskollisuus tulee luonnostaa - jokainen työntekijä tietää olevansa erittäin tärkeä ja korvaamaton yritykselle.

Olemme perhearvoja kunnioittava yritys ja haluamme tukea henkilöstöämme elämän muuttuvissa tilanteissa.


Mikko Miettinen
Perustaja

Nina Narinen
Markkinointi

Marika Anttila
Kehitysvastaava