Vuokranmaksu Suomi tarjoaa sinulle erittäin kehittyneen, innovatiivisen ja automatisoidun työkalun, jolla ylläpidät reaaliaikaista reskontraa vuokrasaatavista ja ylläpidät sopimusrekisteriä. Yrityksemme auttaa asunto- ja kiinteistösijoittajia hallinnoimaan pääomien kuukausittaisia tuottoja, parantaa vuokrasaatavien saamista ajallaan ja maksimoida tuoton karttumisen. Selvä ja ymmärrettävä graafinen ilme sopii kaikille sijoittajille, myös hieman kokemattomammillekin. Vuokranmaksu.fi -työkalu toimii jokaisella selaimella ja on optimoitu mobiililaitteille sopivaksi.


Asunto- ja kiiteistösijoittajille

Nyt sinulla on mahdollisuus keskittää kaikki asuntosijoittamisen toiminnot yhden sovelluksen alle, jotta sinä voit keskittyä muihin asioihin. Vähennä työtaakkaasi ja anna vuokranmaksu.fi -sovelluksen hoitaa työ puolestasi. Reaaliaikainen reskontra ja tarvittava dokumentaatio ovat aina saatavillasi.


Suurille kiinteistösijoittajille

Institutionaalisilla sijoittajilla on ollut jo pitkään reskontrajärjestelmät ja sopimusrekisterit tukemassa tehokasta kiinteistöomaisuuden hallintaa. Nyt tuomme nuo samat mahdollisuudet myös sinun ulottuvillesi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@vuokranmaksu.fi tai puhelimitse 050 3137080 ja voimme räätälöidä sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.
Asunto- ja kiinteistösijoittajien ensimmäiset kokemukset vuokranmaksu.fi -sovelluksesta Vero2015 -tapahtumassa olivat erittäin lupaavia ja innostuneita. Tapahtumassa muutaman sijoitusasunnon omistajat kuin suursijoittajatkin havaitsivat sovelluksen hyödyt ja mahdollisuudet omassa toiminnassaan.

Messuilla kuultua: ”Vuokranmaksu.fi -sovellus oli messujen paras juttu”